Nieuwsbericht:

Dit forum is experimenteel en nog in onderhoud, alles kan nog veranderen!

AMCN discussie forum - Gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken van “AMCN discussie forum” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “AMCN discussie forum”, “http://forum.amcn.nl”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “AMCN discussie forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “AMCN discussie forum”. Blijf je gebruik maken van “AMCN discussie forum”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “AMCN discussie forum” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “AMCN discussie forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “AMCN discussie forum” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

De AMCN vraagt u om aan te melden met uw eigen naam (geen alias) en bij voorkeur met het e-mailadres wat al bij ons bekend is. U kunt eerst even rondkijken zonder zich officieel aan te melden maar als u de inhoud van berichten wil inzien, berichten plaatsen of reageren op een onderwerp moet u zich eerst aanmelden. Wij controleren dan of diegene die zich aanmeldt inderdaad lid is van de AMCN waarna de goedkeuring volgt en u kunt deelnemen aan het forum. We doen ons uiterste best om verzoeken tot toegang zo snel mogelijk goed te keuren maar het kan soms wel enkele dagen duren vooraleer uw account wordt geactiveerd, daarvoor vragen we alvast uw begrip.